DIBUKA — PENDAFTARAN AHLI PERWIRA UNTUK MENJADI SUKARELAWAN MAHIR

IKUTI KAMI:

SUMBANGAN KECEMASAN PALESTIN

UTAMA > KEMANUSIAAN > SUMBANGAN KECEMASAN PALESTIN
Sehingga kini, sebanyak 30,843 syahid dan hilang, 23,843 syahid ketika dalam perjalanan ke hospital, 10,400 kesyahidan kanak-kanak serta 7,100 kesyahidan golongan wanita.
 
Penghapusan warga Palestin sepenuh nya memang benar sedang terjadi dengan mensasarkan golongan kanak-kanak yang bakal pelapis generasi masa depan Palestin.
 
Berhadapan dengan senjata pembunuh disamping kekurangan makanan dan tempat tinggal, mustahil bagi warga Palestin untuk kekal bertahan hidup disana.
 
Lihat lah bayi dan kanan-kanak di sana, iras mereka seperti anak kita juga. Lihat dari sudut kita sebagai ibu bapa mereka, anak-anak kita sedang dicederakan disana, kurus kering tanpa makanan.
 
Perwira menyeru anda semua, ayuh kita salurkan bantuan segera sempena Ramadan yang akan
 berkunjung tiba disamping musim sejuk yang masih melanda di sana. Serendah RM10 sahaja, pahala akan mengalir terus kepada para penderma.
 
BANTUAN YANG AKAN DIHULURKAN:

SELIMUT, BAJU SEJUK & KHEMAH
PEMANAS & KEROSIN
KOTAK MAKANAN
PERUBATAN
WANG TUNAI
 

Tags

Share:

BANTUAN KELIMA

𝗕𝗔𝗡𝗧𝗨𝗔𝗡 𝗔𝗚𝗜𝗛𝗔𝗡 𝗕𝗔𝗞𝗨𝗟 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡𝗔𝗡 𝗣𝗘𝗥𝗪𝗜𝗥𝗔 𝗗𝗜 𝗗𝗘𝗜𝗥 𝗕𝗔𝗟𝗔𝗛 𝟱 𝗠𝗔𝗖 𝟮𝟬𝟮𝟰 Alhamdulillah syukur, Allah sentiasa bersama orang yang sabar. Pada 5 Mac 2024, bantuan seterusnya

BANTUAN KEEMPAT

𝗣𝗘𝗥𝗖𝗨𝗕𝗔𝗔𝗡 𝗠𝗘𝗠𝗣𝗘𝗥𝗢𝗟𝗘𝗛 𝗕𝗔𝗡𝗧𝗨𝗔𝗡 𝗗𝗔𝗚𝗜𝗡𝗚 𝗕𝗘𝗥𝗝𝗔𝗬𝗔 23 FEB 2024   Kami tak jangka dan kami pun macam tak percaya, tetapi berkat kesabaran dan doa tak putus-putus kepada

Scroll to Top

JOM MASUK PERWIRA

Sila Lengkapkan Borang Pendaftaran Dibawah :